Филолошко-уметнички факултет
youtubeyoutubeyoutube

Важно

10.4.2018. godine
Моле се студенти да провере статус пријављених испита, односно да је након одабраних испита кликнуто на дугме "Коначна пријава", затим кликнуто и на "Потврђујем пријаву". Тренутно је преко 100 недовршених пријава. Овакве пријаве не могу бити узете у обзир.


Поштоване колегинице и колеге,
Драги студенти и студенткиње,

Обавештавамо Вас да ФИЛУМ од априлског испитног рока текуће академске године уводи систем електронског пријављивања испита. Пријава испита ће се од априлског испитног рока обављати искључиво преко апликације e-ИНДЕКС којој можете приступити преко интернет странице ФИЛУМ-а или преко следеће интернет адресе: http://studportal.filum.kg.ac.rs

За успешан рад у апликацији неопходно је да Служби за организацији наставе и студентска питања доставите активну имејл адресу, на коју ће Вам бити послати подаци (корисничко име и лозинка) неопходни за отварање личног корисничког налога преко кога ћете пријављивати испите.

Пријава испита преко апликације e-ИНДЕКС биће отворена од 29. марта. Апликација се затвара за пријаву испита 13. априла у 24.00 сата.

Уколико будете имали проблема приликом отварања личног корисничког налога и пријављивања испита, можете се лично обратити Служби за организацију наставе и студентска питања или на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Упутство за пријаву преко апликације