40 година Универзитета

Jubilej 40 godina-1

На факултетима Универзитета у Крагујевцу данас студира 20 000 студената на укупно 110 студијских програма, на свим нивоима студија, у свих пет научних и у пољу уметности. Студијске програме реализује више од 1100 наставника и сарадника и близу 600 истраживача.

Активности-Концерти-Изложбе

Делатност Филолошко-уметничког факултета која се односи на област уметности подразумева припрему и реализовање концерата наставника, сарадника и студената. Бројним наступима на којима презентују свој таленат, рад и посвећеност струци, имају значајно место у културном животу не само Крагујевца већ и целе Србије. То потврђују и многобројне награде и признања на домаћим и међународним конкурсима.
Од октобра 2006. године до данас у организацији Факултета реализовано је 110 концерата и наступа наставника, сарадника и студената ФИЛУМ-а.

Посета организацијама које пружају подршку развоју Start up компанија

Филолошко-уметнички факултет у сарадњи са Развојним бизнис центром из Крагујевца организује посету организација у Београду које пружају подршку развоју START UP компанија.

Посета је планирана за 28. јун 2017. године.

Заинтересовани студенти могу се пријавити попуњавањем формулара који се налази на следећем линку:  https://goo.gl/toBWy2 

Прилог: Агенда посете

Изложба радова наставника и студената Студијског програма Унутрашња архитектура

Изложба радова наставника и студената Студијског програма Унутрашња архитектура Филилошко - уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу

Универзитетска галерија 
Отварање 20. јуна у 19 часова

Плакат

Изложба графика студената ФПУ Београд и ФИЛУМ-а

Изложба Графике студената Фауклтета примењених уметности Универзитета уметности у Београду и студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

Галерија СКЦ у Крагујевцу
20. јуна 2017. године у 20 часова

Опширније

Презентација програма студентских стручних пракси

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

уколико желите да у току лета стекнете радно искуство и унапредите стечено знање на факултету, позивамо вас да у уторак 13. јуна 2017. године са почетком у 14 часова присуствујете презентацији програма студентских стручних пракси, која ће бити одржана у ректорату Универзитета у Крагујевцу – у сали Сената.

Представићемо вам програм Студентске летње стручне праксе Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца; Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац.

Такође, биће представљен и програм Праксе за студенте са инвалидитетом у оквиру Еразмус+ програма.

Информација о презентацији је објављена на сајту Универзитета у Крагујевцу: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1453 ,
као и на сајту Центра за развој каријере: http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/radionice-i-prezentacije/prezentacija-programa-studentskih-strucnih-praksi.html 

Још чланака...

Страна 1 од укупно 61

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ
ФИЛОЛОШКО–УМЕТНИЧКИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ

Ул. Јована Цвијића б. б., 34 000 Крагујевац

број жиро рачуна 840-1446666-07
позив на број за филологију 38-742121-01
позив на број за музику 35-742121-02
позив на број за примењену 32-742121-03