Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У Галерији Народног музеја у понедељак, 26. марта у 19 часова биће одржан концерт Емине Смоловић и Милице Лоренс. На програму су Јоханес Брамс и Сезар Франк.emina smolovic page 001

У четвртак 22. марта 2018. у 20 часова у Галерији Народног музеја биће одржан концерт студената хармонике и Камерног хора ФИЛУМ-а, којим диригује Урош Степановић.

21 i 2 mart page 001

На аудицији одржаној 28. 2. 2018. у нашем најистакнутијем симфонијском оркестру – Београдској филхармонији, за пријем на радно место контрабас тути, однео је победу студент III године Филолошко-уметничког факултета Слађан Цвејић, из класе редовног професора Срђана Стошића. Аудиција, коју је водио шеф диригент Габријел Фелц, обављена је у три етапе, са веома озбиљним програмом, а такмичари су били истакнути и искусни музичари-контрабасисти из целе земље, међу којима је Слађан Цвејић био најмлађи кандидат.

У среду 21. марта 2018. у 18 часова у Галерији Народног музеја биће одржан концерт Катедре за гудачке инструменте.

21 i 2 mart page 002

У Галерији Народног музеја, 27. фебруара у 19 часова биће одржан концерт студената Катедре за дувачке инструменте ФИЛУМ-а. На концерту ће наступити студенти из класе ред. проф. Кароља Марочика, ванр. проф. Борислав Чичовачки и доц. Александра Тасић.

koncert katedre za duvacke instrumente