Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У петак, 1.11.2019. године, у Свечаној сали Друге крагујевачке гимназије одржаће се уметничка презентација и приступно предавање за кандидата Џиновић Бранка. 

 

Више информација:

Обавештење о заказаној уметничкој презентацији и приступном предавању за избор редовног професора за ужу уметничку област Хармоника од 18. 9. 2019. године (објављено 22. 10. 2019).

У четвртак, 19. септембра у 19 часова у Галерији Народног музеја, биће одржан концерт Јоване Јовановић - клавир, из класе редовног професора Наталије Томић.

 

На програму су: Ј. С. Бах, Л. В. Бетовен, П.И. Чајковски и С. Прокофјев.

unnamed 123

У оквиру 22. Педагошког форума сценских уметности, одржаног у Ректорату Универзитета уметности у Београду, у петак 27. септембра 2019. одржана је промоција књиге Трогласни диктати I - практикум из солфеђа за студенте музике, аутора доцента др Јелене Беочанин и асистента спец. Александра Вуловића. На промоцији је говорила редовни професор Факултета музичке уметности у Београду, мр Весна Kршић Секулић, као један од рецензената, и коаутори.

Промоција књиге

Музичка продукција РТС расписује аудицију за хонорарне чланове Хора РТС. Аудиција ће бити одржана у другој половини октобра 2019. године и односи се на све хорске гласове.

Рок за пријаву је 1. октобар, а пријаве са биографијом и програмом који ће се извести, слати на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

За аудицију за хор је потребно припремити:
– соло песма, арија или стари мајстор (корепетитор обавезан)
– хорске деонице које пријављени кандидати две недеље пре аудиције могу преузети овде

01 Audicija za SO pozivnica