Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената ФИЛУМ-а, који се организује у Светоуспенском Саборном храму у Крагујевцу, у понедељак 30. маја 2022. године од 19 сати. На концерту ће наступати студенти са предмета Православна хорска музика.

Диригент: Урош Степановић

 

Добро дошли!

Православна хорска музика page 0001

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената Катедре за соло певање, који се организује у Кући Ђуре Јакшића, у четвртак 26. маја 2022. године од 19 сати. На концерту ће наступати студенти из класа: редовног професора мр Марине Трајковић Биџовски, редовног професора мр Оливера Њега и ванредног професора мр Војислава Спасића, уз клавирску сарадњу самосталног уметничког сарадника Душана Торомана и вишег уметничког сарадника мр Петра Марковића. 

Добро дошли!

solo pevanje

Са задовољством вас позивамо да, у петак 20. маја 2022. године, у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, од 18 часова, присуствујете концерту студената камерне музике. На концерту ће наступити студенти из класе ред. проф. Катарине Радовановић.

Сарадник у настави: Марко Марковић 

Добро дошли!

 

Kamerna 20 5 2022 page 0001

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената камерне музике Филолошко-уметничког факултета, који ће бити одржан у среду, 25. маја 2022. године, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије од 19 сати. На концерту ће наступати студенти из класа редовног професора Борислава Чичовачког, редовног професора Катарине Радовановић, доцента Мирјане Нешковић и доцента Александра Стефановића.

Сарадник у настави: Марко Марковић

Добро дошли!

kamerna min

Са задовољством позивамо све заинтересоване студенте соло певања да присуствују мастер класу др Наталије Афејан, професорке са Новог бугарског универзитета из Софије, који ће бити одржан у четвртак 19. маја 2022. године од 12 сати у Кући Ђуре Јакшића. 

 

Добро дошли!

 

kragujevac 1