Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо на концерт студената кларинета, у Кући Ђуре Јакшића, 3. јуна 2022. у 20 сати. Концерт ће одржати студенти кларинета Филолошко-уметничког факултета из класе редовног професора Александра Тасића, уз клавирску сарадњу Невене Глигорић, вишег уметничког сарадника.

На програму су дела: Г. Шокера, Б. Мартинуа, Л. Басија, Ж. Бизеа, П. Де Сарасатеа, Т. Олаха.

Улаз је бесплатан!

Добро дошли!

 clarinet

Задовољство нам је да вас позовемо на концерт студената флауте, у Кући Ђуре Јакшића, 3. јуна 2022. у 18 сати. Концерт ће одржати студенти флауте Филолошко-уметничког факултета из класе редовног професора Кароља Марочика, уз клавирску сарадњу Невене Глигорић, вишег уметничког сарадника.

На програму су дела: В. Блодека, Ж. Ибера, Ј. С. Баха, В. Комадине, К. Ф. Е. Баха, Ж. Мукеа, Ф. Доплера, В. А. Моцарта, К. Рајнекеа.

Улаз је бесплатан!

Добро дошли!

flute

 

Крагујевачка публика у среду, 11. маја 2022. године, имала је прилику да ужива у наступу студената Одсека за музичку уметност Филолошко-уметничког факултета. 

Овај концерт део је концертне сезоне поводом обележавања две деценије рада Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, који је одржан у Кући Ђуре Јакшића, 11. маја 2022. године.

Последњи концерт поводом обележавања две деценије успешног рада Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу одржан је усреду, 18. маја 2022, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

На овом концерту наступали су студенти различитих модула студијског програма Извођачке уметности Одсека за музичку уметност, стога је публика имала прилику да послуша разноврстан музички програм.

Задовољство и част нам је да вас позовемо на концерт хора, оркестра и солиста Филолошко-уметничког факултета, који се организује поводом прославе Дана Факултета у среду 1. јуна 2022. године од 20 сати, у Књажевско-српском театру.

Филолошко-уметнички факултет прославља 20 година постојања и успешног рада, те вас позивамо да са нама обележите овај битан јубилеј.

Добро дошли! 

 1 6 2022 1