Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У оквиру 22. Педагошког форума сценских уметности, одржаног у Ректорату Универзитета уметности у Београду, у петак 27. септембра 2019. одржана је промоција књиге Трогласни диктати I - практикум из солфеђа за студенте музике, аутора доцента др Јелене Беочанин и асистента спец. Александра Вуловића. На промоцији је говорила редовни професор Факултета музичке уметности у Београду, мр Весна Kршић Секулић, као један од рецензената, и коаутори.

Промоција књиге

У четвртак, 19. септембра у 19 часова у Галерији Народног музеја, биће одржан концерт Јоване Јовановић - клавир, из класе редовног професора Наталије Томић.

 

На програму су: Ј. С. Бах, Л. В. Бетовен, П.И. Чајковски и С. Прокофјев.

unnamed 123

Међународни научни округли сто Брендови јела и пића: књижевности, језик, уметност, култура, биће одржан 27. октобра 2019. године у оквиру међународног научног скупа Српски језик, књижевност, уметност са „тематским зборником међународног значаја М14” на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу. Реч је о другом округлом столу који је резултат рада на јуниор пројекту Брендови Центра за проучавање језика и књижевности Филолошко-уметничког факултета. Сви заинтересовани за учешће могу се пријавити путем линка: http://filum.kg.ac.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=636&catid=73&lang=sr&Itemid=138