Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Поштоване колегинице и колеге,

Како бисмо били у могућности да пратимо актуелну епидемиолошку ситуацију на нашем факултету и да делујемо у складу са њом, направили смо Евиденцију о наступању спречености за рад због COVID-a 19. Замолила бих вас најљубазније да је попуните уколико сте заражени или уколико имате симптоме или се налазите у изолацији због потврђеног контакта.

https://forms.gle/t2afy6qrCKrg8wBh6

Овом документу могуће је приступити само преко вашег службеног имејла.

Такође, обавештавамо све запослене да, уколико се осете лоше током рада, температуру могу измерити код помоћних радница на ФИЛУМ-у.

Молимо вас да се придржавате превентивних мера како бисмо успели да што више реализујемо активности планиране према наставном плану.

Поштовани студенти,

Како бисмо били у могућности да пратимо актуелну епидемиолошку ситуацију на нашем факултету и да делујемо у складу са њом, направили смо Евиденцију спречености доласка на предавање и вежбе због COVID-a 19, која је постављена као вест на студентском порталу. Молимо вас да је попуните уколико сте заражени или уколико имате симптоме или се налазите у изолацији због потврђеног контакта.

У циљу заштите здравља студената и запослених молимо вас да, када је год то могуће, наставимо електронску комуникацију. Молбе можете слати електронским путем на имејл адресу Архиве: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Уколико је неопходно да будете лично присутни у просторијама служби, молимо вас да се о термину и начину претходно договорите са запосленима у служби.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије проследило је упитник за истраживаче везано за њихово учешће у Хоризонт2020 програму.

Циљ упитника је да утврди мотиве и баријере истраживача за учешће у програму Хоризонт 2020, пошто се показало да многи истраживачи Дунавске макрорегије и даље имају потешкоћа у учешћу у истраживачким иницијативама и у конкурсима за финансијска средства из Оквирног програма ЕУ за истраживање и иновације „Хоризонт 2020“.

Упитник је намењен истраживачима, јер се сматра да су њихова искуства од изузетног значаја за развој нових стратегија и политика које ће поспешити њихово учешће у истраживачким позивима.

Упитник