Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу објављује Конкурс за упис у прву годину основних академских студија за школску 2020/2021. годину.

Текст Конкурса, као и прецизне информације о датумима полагања квалификационог испита, можете видети путем линка.

Пријава кандидата на конкурс за упис на Основне академске студије обављаће се 24, 25. и 26. јуна 2020. године од 9.00 до 13.00 часова на Правном факултету у Крагујевцу. Пријава за полагање квалификационог испита биће омогућена и електронским путем преко факултетског сајта www.filum.kg.ac.rs, с тим да ће детаљнија упутства за овакав вид пријаве бити накнадно објављена. 

konkurs za prijemni

Фондација Ана и Владе Дивац започиње нови пројекат ,,Академско село" са циљем да сачува српска села и подстакне младе да остану или да се врате у њих и искористе локалне ресурсе на креативан и савремен начин.  Прва реализација овог пројекта је портал села Гудурице (налази се близу Вршца, познато по вину и меду). 

Прилика за студенте!

Фондација жели да укључи заинтересоване студенте II, III и IV године да се придруже и дизајнирају логотип Гудурице који ће бити на официјалном сајту села Гудурице, друштвеним мрежама ,,Aкадемског села" и у медијима.

 

Сви заинтересовани студентеи могу да се пријаве на конкурс до 1.6.2020. на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Више информација можете наћу у тексту конкурса.

Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу организује онлајн припремну наставу за ђаке који планирају да полажу пријемни испит на овом факултету. Настава ће бити организована на даљину за све студијске програме Одсека за филологију и за студијски програм Музичка теорија и педагогија Одсека за музичку уметност. 
Овом приликом ће заинтересовани ученици бити у могућности да провере своје знање, као и да реше постојеће недоумице, са наставницима и сарадницима ФИЛУМ-а. 
Пријављеним кандидатима биће доступан и пропратни материјал који се може користити за вежбање и припрему квалификационог испита. 
 
Пријаве су отворене до 1. јуна, до 12 часова путем линка.
its my birthday