Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством позивамо све заинтересоване студенте соло певања да присуствују мастер класу др Наталије Афејан, професорке са Новог бугарског универзитета из Софије, који ће бити одржан у четвртак 19. маја 2022. године од 12 сати у Кући Ђуре Јакшића. 

 

Добро дошли!

 

kragujevac 1

Са задовољством вас позивамо да, у четвртак 19. маја 2022. године од 11.00 сати, присуствујете предавању у Галерији Библиотеке Економског факултета и размените идеје, знања и искуства са проф. др Павлином Величковом са Новог бугарског универзитета из Софије. Ове недеље, у оквиру пројекта ДЕМУСИС, студенти и наставници Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу имаће ретку прилику да чују предавање на тему ,,Нови маркетиншки приступи у музици"

Добро дошли!

Pavlina Velichkova FILUM 19052022

Обавештавамо вас да студенти који аплицирају за место у Дому студената Франкофоније морају бити студенти неког од универзитета који је члан мреже АУФ и морају бити уписани на један од 57 универзитета у департману Ил-Де-Франс, који је члан мреже АУФ. Када је реч о српским универзитетима, то су универзитети у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. Студент мора бити уписан на мастер 1 или мастер 2 или докторат на одговарајућем француском универзитету да би могао да борави у овом студентском дому. Не врши се селекција према врсти дисциплине којом се студент бави.

Дом студената Франкофоније намењен је првенствено студентима оних земаља које не поседују своје студентске домове у оквиру Међународног универзитетског центра у Паризу.

Овај дом поседује 300 студија за једну особу, од којих се 150 студија налази под руководством АУФ, а 150 студија је под руководством Међународног универзитетског центра у Паризу, чија је селекција кандидата слична селекцији АУФ. Дом студената поседује капацитете за спорт, читање, библиотеку и друге ваннаставне активности.

Детаљне информације о условима смештаја у студентском дому АУФ-а у Паризу.

Европска комисија 20. маја 2022. године у 14.00 организује бесплатан онлајн Инфо дан поводом позива у оквиру Еразмус + програма – Еразмус + академије за унапређење образовања наставника.

На следећем веб-сајту можете пронаћи агенду и линк преко кога можете слушати Инфо дан.