Филолошко-уметнички факултет
youtubeyoutubeyoutube

У понедељак 18. 6. 2018. у 19ч у Универзитетској галерији биће отворена изложба Genius Loci – Форма бренда ауторки Катарине Лончаревић, Јелене Рувидић и Данијеле Димковић. Изложбу ће отоврити професор Видан Папић.

Document page 001Солистички концерт сопрана Мубере Маџовић Шкријељ, уз клавирску пратњу Сање Пантовић, биће одржан 16. јуна у 19 часова у Галерији Народног музеја.

solisticki koncert 2018 page 001

У петак, 15. јуна од 12 до 21ч ФИЛУМ ће се представити на Плаза ФЕСТ-у кроз изложбу студената Одсека за примењену и ликовну уметност, затим читање поезије за децу и савремене поезије, концерт Крагујевачког академског оркестра акордеониста и соло певача.

У оквиру првог Плаза ФЕСТ-а, који ће се одржавати од 15. до 17. јуна, јавности ће се представити, поред ФИЛУМ-а, VIBE фестивал и JazzFest Крагујевац кро музичке радионице, концерте, изложбе.

plakat plaza2

Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу и Центар за развој каријере и саветовање студената вас позивају да се пријавите за Студентску летњу стручну праксу 2018. У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца реализоваће се програм Студентске летње стручне праксе у установама чији је оснивач град Крагујевац. На конкурс се могу пријавити студенти завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија.

Текст Конкурса
Позиције за праксу