Филолошко-уметнички факултет
youtubeyoutubeyoutube

Након завршних припрема и усвајања Правилника о критеријумима и начину изнајмљивања/давања станова у закуп и куповине станова Фондације за станове за младе истраживаче Универзитета у Крагујевцу изграђених из средстава Банке за развој Савета Европе, планира се објављивање конкурса за расподелу станова. У том смислу, креиран је анкетни листић са циљем анализе стања, заинтересованости и потреба пред операционализацију предстојећих активности на Универзитету (преко Фондације).
Последња верзија предлога Правилника доступна је на линку: http://www.kg.ac.rs/doc/Pravilnik_stanovi_poslednja_verzija.pdf. Анкетни листић је доступан на линку: https://goo.gl/forms/ZYp8NjGKfnzSf8IU2.
Рок за попуњавање анкете искључиво у електронском облику је 24. август 2018. године.

У четвртак, 16. августа 2018. године, са почетком у 20,00 часова, свечано ће бити отворена овогодишња Универзитетска летња сцена, концертом соло песама и арија на којем ће наступити Теа Трифковић, сопран и Игор Дражевић, клавир.

Програм: Перголези, Менделсон, Волф, Штраус, Моцарт, Паучини, Росини, Бритн, Хатзе.

Наредни планирани концерт на Летњој сцени је концерт за гитару на коме ће наступити мр Александар Стојић у уторак 21. августа 2018. године са почетком у 20 часова. На програму су дела: Фернанда Сора, Франциска Тереге, Агустина Бариоса мангоре, Џона Броувера.

Улаз је слободан.

rsz 1rsz letnja

Текст конкурса је у прилогу.