Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Први Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете одржаће се у среду 17. фебруара 2021. од 10.00 до 18.00 часова на платформи www.studentskisajam.rs. Овај сајам плод је сарадње са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, мобилношћу и пријемом иностраних студената и одржава се у оквиру традиционалне манифестације Tournée des Balkans која је почела у Софији новембра 2020. а завршава се у Београду.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут: Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA из Лиона, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Универзитета Лион 1, Универзитета Тулуз 2, Универзитета у Руану, Бордоу, Монпељеу, Поатјеу, филмске школе EICAR, мреже државних бизнис школа IAE, Института Вател и Пол Бокиз за хотелијерство, ресторатерство и гастрономију, Институт Mines Télécom за рударство и телекомуникације, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy и бројне друге школе као и представнике Фондације Темпус Еразмус + и руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану.

Студенти и средњошколци као и њихови родитељи моћи ће да присуствују вебинарима и непосредно ступају у контакт са представницима француских високшколских установа.

Искористите овај незаобилазан догађај како бисте се добро припремили за универзитетску 2021-2022. годину  RendezVousEnFrance ️

Регистрација је обавезна

Више информација о догађају, као и детаљан програм можете наћи на сајту Француског института у Србији.

Догађај је најављен и на:
http://bit.ly/3abAV0r,
https://bit.ly/2OAGa1v и https://bit.ly/3jUrfuF.

 

StudentskiSajam site 720x400