Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У оквиру активности усмерених на очување и унапређење здравља, Канцеларија за превенцију пушења Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” расписује наградни конкурс за идејно решење плаката на тему „ПРЕВЕНЦИЈА УПОТРЕБЕ ДУВАНА“.

Конкурс је намењен студентима уметничких факултета, а учествовање је бесплатно. Рок за пријем радова је 30. новембар 2020. год. Радови ће бити селектовани и оцењени од стране стручног жирија. Најбољих 12 радова биће награђено новчаним наградама и заједно са радовима из најужег избора биће коришћени за изложбе, израду промотивних и здравствено васпитних материјала.

Информације о пропозицијама можете видети на линку и на сајту института www.batut.org.rs где се може наћи текст конкурса и преузети пријава за учешће на конкурсу. 

Контакт особе за додатне информације су Татјана Шљивар тел. 011/2684-566/ лок.178; имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Надежда Николић, имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.