Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Центар за развој каријере и саветовање студената, у жељи да студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу пружи прилику за информисање о могућностима за мобилност, усавршавање или наставак студија у иностранству,  ове године, уместо традиционалног Сајма стипендија, организује Онлајн недељу стипендија на Универзитету у Крагујевцу.

Онлајн недеља је замишљена тако да сваког дана, у периоду од 26. октобра до 5. новембра, на фејсбук страници Центра за развој каријере буде представљен по један програм и могућностикоје пружа.

Студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу имаће прилику да чују о: Еразмус+ и Ceepus програмима мобилности, могућностима за студентске размене и актуелном Конкурсу за стипендирану мобилност студената Универзитета у Крагујевцу у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма, читавим студијама у иностранству, стипендијама за студије у Француској, Италији, Великој Британији, Америци и Немачкој; биће речи и о програму образовања за студенте и дипломце, као и о писању CV-ја и мотивационог писма који су саставни део пријавне докуметације за стипендију, праксу и посао.

 

plakat