Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Стартуј своју бизнис идеју!

Драги студенти,

Развојни бизнис центар Крагујевац вас позива да се укључите у пројекат „Стартуј своју бизнис идеју“, који, захваљујући подршци Града Крагујевца, организујемо са жељом да подстакнемо и мотивишемо младе да по завршетку студија, размишљају и о развоју сопственог бизниса, као могућности и каријерном избору, а по моделу и узору на успешне младе предузетнике.
Пројекат се финансира из буџета града Крагујевца, а у сарадњи са Канцеларијом за младе Крагујевац. Захваљујући подршци Града, покрећемо ову иницијативу развијања програма и едукације за младе, будуће професионалце у области креативних индустрија, а све у циљу повећања запошљивости младих у области креативних индустрија.
У оквиру пројекта, у сарадњи са Филолошко-уметничким факултетом Универзитета у Крагујевцу, реализоваћемо онлајн радионице на којима ће са заинтересованим студентима разговарати успешни предузетници из области креативних индустрија и говорити о својим искуствима, изазовима и успесима.
Позивамо вас овим путем да се пријавите за онлине радионицу на којој ће са вама разговарати оснивач и директор агенције за превођење и школе језика „АБЦ“, Иван Михаиловић из Крагујевца. Иван ће вам пренети своја драгоцена искуства о својој каријери, о успонима и падовима у грађену сопственог бизниса и о свим изазовима који прате једног младог предузетника.
Радионица ће се одржати преко Zoom платформе. Потребно је само да приступите линку

Датум одржавања радионице је: 27.10.2020, у 12 ч.
Пријавите се, јер током радионице имаћете прилику да се ближе упознате са тржишним стањем у вођењу бизниса што ће вас учинити спремнијим за одређивањем и сагледавањем вештина и знања која су реално потребна за самозапошљавање и вођење бизниса.
Рок за пријављивање: 21/10 – 27/10/2020.
За сва питања и информације о одржавању радионице, можете се обратити и Развојном бизнис центру, путем телефона: 034/502-557 или имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..