Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

CINS-ова школа истраживачког новинарства ове године ће због епидемије бити одржана онлајн.

Ово је прилика да сви заинтересовани који живе ван Београда, а желели би да се упознају са техникама новинарског истраживања, похађају школу без потребе да путују.

За полазнике је школа бесплатна, пријаве трају до краја августа, а тренинзи ће бити одржани од 23. до 27. септембра (у две групе).

Школа је доступна свим новинаркама и новинарима, као и студенткињама и студентима са израженом мотивацијом за бављење истраживачким новинарством, без обзира на то који факултет похађају (приоритет имају студенти завршних година студија и они на мастер студијама). Такође, обука је отворена и за припаднике рањивих група, националних мањина и за особе са инвалидитетом. Услов је да пријављени новинари и новинарке раде или студирају на територији Србије.

Сви заинтересовани студенти могу се пријавити до 31. августа (до 23:59 тог дана), слањем CV-а и мотивационог писма на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са насловом имејла: „Prijava za CINS Školu, <IME> i <PREZIME>”.

 

Додатне информације можете наћи на сајту