Филолошко-уметнички факултет
youtubeyoutubeyoutube

Канцеларија за младе у Крагујевцу у наредном периоду реализује читав низ радионица и обука намењених младима, а једна од њих је организовање бесплатне припремне наставе за полагање мале матуре. Циљ радионице је да се ученици што боље припреме за предстојећи пријемни испит и упишу жељене школе.
Канцеларија за младе позива студенте српског језика и књижевности Филолошко-уметничког факултета да се пријаве на студентску праксу која би подразумевала организовање и држање припремне наставе из српског језика и књижевности, у терминима који ће бити усклађени са обавезама студената, али и ученика у школи. Сав материјал који је потребан обезбеђује Канцеларија за младе, а на крају радионице студенти добијају захвалнице Града Крагујевца, потврду да су учествовали и допринели раду Канцеларије за младе, као и одређене бенефите.
Студенти страних филологија Филолошко-уметничког факултета имају могућност да праксу обављају у оквиру радионица за учење страних језика, које се такође одржавају у просторијама Канцеларије за младе.
За детаљније информације јавити се на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или број телефона 0602342394.