Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Привредна комора Србије као суорганизатор 37. Comtrade Београдског маратона расписује конкурс за Еко волонтере потребне за реализацију Маратонског Ploging изазова. Београдски маратон, као престижно и најмасовније спортско такмичење у Србији, биће одржан у недељу 28. априла 2024. године уз учешће рекордних 13.000 спортиста из 70 земаља, као и две хиљаде људи задужених за организацију.

Траже се волонтере који су посвећени заштити животне средине, имају тимски дух и спремни су да помогну у чишћењу града. Еко волонтери биће ангажовани током одржавања маратона, у периоду од 8 до 16 часова као подршка учесницима Ploging изазова, у прикупљању амбалажног отпада у џакове, за евидентирање резултата Еко дружина и комуникацију у Еко штабу. Организатор ће обезбедити мајице, освежење, и захвалнице, као и одговарајућу новчану награду у складу са индивидуалним доприносом волонтера.

Позивају се заинтересовани да се пријаве до петка, 19. априла у поноћ овде.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на интервју у понедељак, 22.04.2024. у просторијама ПКС или 23.04.2024. онлајн.

Више информација о Маратонском Плогинг изазову можете пронаћи на линку.

Контакт особа за додатне информације је Ивана Путник, виши саветник за циркуларну економију ПКС: 0668751158, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Pozivno pismo Maratonski Ploging izazov page 0001