Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са још 73 органа јавне управе организује 15. новембра, са почетком у 10 часова, трећи по реду, виртуелни Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2023/2024. на ком ће студентима пет државних универзитета бити понуђено 890 места за студентску стручну праксу широм Србије.
За студенте Универзитета у Крагујевцу ове године је доступно укупно 81 место за обављање праксе у 13 органа јавне управе.
Овогодишњи Сајам студентске стручне праксе у јавној управи одвија се на посебно креираној дигиталној платформи у виртуелном простору здања Владе Републике Србије.
Током Сајма студенти ће имати прилику да кроз серију трибина и презентација сазнају више о понуди места за студентску стручну праксу, као и да у комуникацији са
представницима универзитета и органа јавне управе добију све информације о пракси, начину пријављивања за праксу, као и о роковима за реализацију целог процеса.
Све информације о студентској стручној пракси у јавној управи и Сајму можете пронаћи на сајту https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ , путем кога се и улази на Сајам.
Позивамо све студенте Универзитета у Крагујевцу да присуствују Сајму и информишу се о могућностима за обављање стручне праксе у јавној управи.

 

Универзитети и факултети 1  Универзитети и факултети 2