Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Позивају се заинтересовани студенти основних и мастер академских студија свих одсека да се пријаве за учешће на предузетничком кампу за студенте музике Музика је ту (Music/ian is Present) који ће се одржати 12-16. септембра 2022 у Новом Саду у оквиру Еразмус+ пројекта ДЕМУСИС.

Током интензивне недеље изабрани студенти ће имати прилику да стекну знања у области музичког предузетништва и усвоје вештине које ће им помоћи да осмисле и реализују своје пројекте усмерене ка друштвеном ангажовању музичара и повећању њихове видљивости у друштву.

Наставу и менторски рад са студентима у кампу држаће професори Краљевског конзерваторијума у Хагу (Холандија), са мастер програма Нове публике и иновативна пракса, који дуги низ година са великим успехом реализују овакве програме.

Број места је ограничен, а сва средства за трошкове студената (смештај, путни трошкови и храна) су обезбеђена буџетом ДЕМУСИС пројекта.
Настава ће се одвијати на енглеском језику.

Формулар за пријаву можете попунити овде.
Рок за пријаву је 30. јун 2022. године.

Погледајте видео о првом ДЕМУСИС предузетничком кампу Музика – овде и сада реализованом прошле године у хибридном формату.

Сазнајте више о пројекту ДЕМУСИС

Пратите Фејсбук страницу и Јутјуб канал пројекта ДЕМУСИС