Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Ако сте дипломирали, магистрирали или докторирали на ФИЛУМ-овој Катедри за романистику, позивамо вас на дружење, које организујемо онлајн у суботу 28. маја  у 17.00 часова.

Сусрет дипломираних студената одржава се у оквиру клуба ФИЛУМНИ Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу. Можете се учланити попуњавањем кратког упитника. 

ФИЛУМНИ КЛУБ: http://www.filum.kg.ac.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1013&Itemid=379&lang=sr

Огранак романистике тежи међусобном повезивању, дружењу и осећају припадности својих некадашњих студената, њиховом умрежавање у јаку и активну професионалну заједницу, жели да их мотивише да размене стручна и практична знања, искуства и информације.

Он има за циљ све облике и видове сарадње, стварање пословних прилика и повезивање са потенцијалним послодавцима, oдржaвaњe и неговање трајних веза и односа са Факултетом, обнављање контаката са наставницима и професорима, као и даље усавршавање путем учествовања на стручним и научним скуповима, организовање културних догађаја и прослава.

За приступни линк онлајн састанку, довољно је послати име, презиме и годину уписа на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., најкасније до 27. маја у 18.00 ч.

До тада Катедру за романистику можете пратити на следећим друштвеним мрежама:

https://www.instagram.com/romanistika.filum/?hl=fr

https://www.facebook.com/photo/?fbid=431183228817753&set=a.174408504495228

 ALUMNSTI POZIV MAK 2022. Ј