Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку чланова иновационе заједнице, за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу, као и за све младе који имају иновативне идеје и желе да чују више информација о започињању сопственог посла организује Инфо дан посвећен иновативном предузетништву, у четвртак, 12. маја у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу са почетком у 11.00 часова.
Инфо дан је посвећен представљању иновационих капацитета, односно ресурса које млади могу користити, а који постоје унутар региона у ком се налазе факултети Универзитета у Крагујевцу.
Циљ инфо дана је да, промовисањем предузетништва, иновација и стартапова, пружи подршку младима, мотивише их и охрабри на путу започињања сопственог посла и настајања њихових стартап прича.
Учесници инфо дана ће имати прилику да чују више информација о стартап екосистемима, започињању сопственог посла и доступним видовима подршке, да чују искуства успешних, примере добре праксе, као и да из прве руке сазнају о новом ресурсу у пољу иновација – Платформи за иновирање.

Агенду програма можете погледати овде.
Напомена: Сви заинтересовани за учешће на Инфо дану да своје присуство потврдити путем формулара који је доступан на следећем линку.

Poster Info dan