Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Отворен је позив за пријаву студената за радионицу под називом ,,New urban living rooms" која ће се одржати у периоду од 21. маја до 9. јуна 2022. године.

Циљ ове радионице биће да се поново осмисли и дизајнира овај нови тип урбаног салона који је настао након пандемије, који превазилази просторе за потрошњу или комерцијалну експлоатацију, као што су кафићи са столовима и столицама. Дизајн ће сигурно морати да узме у обзир врсту намештаја, али сада то постаје нова дизајнерска прилика која генерише урбани тотем или атрактор, који дефинише или симболизује хибридни простор између дневне собе и улице.

Радионица је отворена за ученике. Број учесника је ограничен. Подстичемо заинтересоване да се пријаве раније путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са кратким информацијама о актуелним студијама и интересовањима.

У оквиру ове радионице студенти са студијског програма Унутрашња архитектура учествују као самостална група под менторством професора Наталије Богдановић, доцента и др Бојане Пашајлић, доцента.

Више информација потражите на линку.

opencallworkshop