Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Конференција „Нови лидери” ће се шеснаесту годину заредом, одржати 27. и 28. новембра. Намењена је младим људима који желе да уче, раде на себи, упознају нове људе и буду покретачи позитивних промена у свом окружењу. По први пут, конференција ће бити доступна и за људе са целог Балкана.
Заинтересовани ће имати могућност да чују утицајне и успешне људе из различитих сфера пословања, који ће доћи да своје знање, искуство и савете поделе са њима. Поред говорника, конференцији ће приступити компаније попут MIND GROUP, SIGIT, Hödlmayr, Erste Bank, Nelt, Bambi, Lenovo, а које ће у својству партнера одржати радионице из области маркетинга, људских ресурса, продаје и пројектног менаџмента.
Конференција „Нови лидери”, нуди младима прилику да, поред формалног образовања чују животни пример, добију практично знање из бизниса, добар савет, мотивацију и подршку.
Конференција ће се ове године одржати у онлајн формату два дана, 27. и 28. новембра преко модерне vFairs платформе. Поред тога, планирани су простори за упознавање и networking са компанијама, а који ће бити реализовани у Крагујевцу 30. новембра и биће отворен само за учеснике конференције. Догађај ће се одржати у Ректорату Универзитета у Крагујевцу са почетком од 18 часова.

Не пропустите прилику да се пријавите потпуно бесплатно преко следећег линка: https://newleaders.rs/prijava/ и стигнете до сертификата који можете искористити за свој CV.

Најважније информације можете пратити на нашим друштвенима мрежама и, на званичном сајту конференције https://newleaders.rs/ 

Позив