Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Објављен је конкурс за осму генерацију програма AmChamps – Mladi lideri promena, који је покренула Америчка привредна комора у Србији. Програм је намењен професионалном усавршавању студената, кроз синергију академског и корпоративног сектора.

AmChamps – Mladi lideri promena јединствени је програм професионалног усавршавања који је покренула Америчка привредна комора у Србији (AmChamps) у 2014. години, са идејом да кроз синергију академског и корпоративног сектора помогне усавршавање и развој младих људи – лидера који ће водити пословну заједницу у Србији.

Осма генерација AmChamps програма ће окупити укупно 40 одабраних учесника – 20 студента и 20 младих менаџера. Студенти би требало да похађају III или IV годину основних студија или да буду на постдипломским студијама државних факултета из Србије и не старији од 25 година. Представници AmChamps компанија чланица су успешни млади менаџери, од 29 до 37 година.

Уколико

- имате до 25 година и на III, IV години сте редовних студија или на мастер студијама државног Универзитета у Србији
- поседујете такмичарски дух и тимски играч сте играч 
- желите да упознате успешне пословне људе и бизнис заједницу у Србији
- стекнете познанства и пријатељства која ће ти променити живот

Више информација можете наћи на сајту  www.amchamps.rs и путем линка.

Свој CV и мотивационо писмо или видео можете послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  најкасније до 10. септембра 2021. године.

AmChamps logo 2021