40 година Универзитета

Jubilej 40 godina-1

На факултетима Универзитета у Крагујевцу данас студира 20 000 студената на укупно 110 студијских програма, на свим нивоима студија, у свих пет научних и у пољу уметности. Студијске програме реализује више од 1100 наставника и сарадника и близу 600 истраживача.

Важнији пројекти

projekat178018-sr-link

inmuswb-link

englishprofile

 unnamed

 czsksj

 

Алумни клуб студената Универзитета у Крагујевцу

Позивамо дипломиране студенте из календарске 2007. године да се прикључе алумни клубу Универзитета у Крагујевцу  и попуне приступни формулар алумни клуба.

Позивно писмо и формулар

ПРАКСА ЗА СТУДЕНТЕ

У циљу стицања практичних знања и припреме студената завршних година за тржиште рада, Град Крагујевац, Удружење младих менаџера и Бизнис стартап центар покрећу пројекат Пракса за студенте. Циљ пројекта је да студенти стекну и практична знања у струци,поред теоријских која стичу на факултету. Пракса ће се реализовати у јавним градским предузећима , приватним фирмама, организацијама, управама и јавним установама града Крагујевца. Обавеза практиканата ће бити да проведу три недеље по минимум четири сата сваког радног дана у одабраном предузећу/установи, где ће их ментори обучавати корисним практичним знањима, а практиканти ће њима помагати у обављању текућих послова у струци. Практиканти сами бирају термин за тронедељну праксу,почев од 20. августа до 31. децембра 2012. године. Након завршене праксе добијају цертификат о учешћу на пројекту. Приоритет ће се дати студентима четврте године, апсолвентима и студентима на мастер студијама, а право да се пријаве имају и студенти треће године. Позивамо вас да се укључите у овај пројекат и стекнете праксу из области у којима се школујете. Такође, кроз овај пројекат имате могућност да добијете нове контакте за сталне или хонорарне послове, уколико се добро покажете и уколико буде постојала потреба за запошљавањем нових људи.
Пријаве се врше попуњавањем пријаве коју шаљемо у прилогу. Враћате попуњену на адресу  Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Конкурс за дом

К О Н К У Р С
ЗА ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У УСТАНОВЕ ЗА СМЕШТАЈ И ИСХРАНУ СТУДЕНАТА ЗА ШКОЛСКУ 2012/2013. ГОДИНУ

Текст конкурса (PDF)

Конкурс загребачког студентског часописа ЈАТ

Прилози:

ЈАТ натјечај

ЈАТ натјечај - плакат

Стручна обука за предаваче енглеског језика

Амбасада САД-а у Београду отвара

Конкурс за професоре енглеског језика за професионално усавршавање

 

Е- програм за учење и усавршавање предавача енглеског језика у Србији предвиђа онлине курсеве за усавршавање најновијих метода учења енглеског језика. Курс траје 10 недеља и биће органиозован на јесен 2012.године и на зиму, пролеће и лето 2013.године. Трошкови учешћа на програму су за одабране кандидате покривени. Биће одабрано 26 учесника Програма који ће ићи на тронедељну обуку у Америку, на лето 2013.године.

Опширније...

Страна 45 од укупно 45

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ
ФИЛОЛОШКО–УМЕТНИЧКИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ

Ул. Јована Цвијића б. б., 34 000 Крагујевац

број жиро рачуна 840-1446666-07
позив на број за филологију 38-742121-01
позив на број за музику 35-742121-02
позив на број за примењену 32-742121-03